E-Mail Us
Call Us
805-270-2988

Thursday, November 12th Schedule

Veterans and Family Health

TimePresenterTopicDuration
9:00Jim StittIntroduction10 Min.
9:10Charles Green, VAMission Act 90 Min.
10:40 BREAK     5 Min.
10:45Teja FoxProvider’s View on Mission Act30 Min.
11:15George Moran Vet Center 30 Min.
12:15 LUNCH BREAK30 Min.
12:45Gabriel Granados SLO Vet Outreach30 Min.
13:15Dana CummingsAmpsurf 30 Min.
13:45Deprise Brescia        Veteran’s Voices30 Min.
14:15 BREAK15 Min.
14:30Randy PonderChurch Coalition 
 Dan Thompson    Church Coalition                  30 Min.
15:00Alysia HendrySuicide Prevention   30 Mins
15:30 WRAP IT UP FOR THE DAY!